Kontaktujte nás po - pá 7 - 17 hod
+420 603 487 466
Vzhledem k tomu, že již mnoho našich odběratelů využívá možnost vlastní výroby gastrobalení nakládaných sušených rajčat v oleji, nabízíme tuto možnost i Vašemu hotelu, restauraci, baru, výrobě lahůdek atd.
Díky vlastní přípravě gastro balení docílíte nejen finanční úspory, ale také výrazného rozšíření portfolia nabízených delikates ze sušených rajčat nejen v teplé, ale hlavně ve studené kuchyni. A to včetně možnosti podávat je např. samostatně na toastu jako jednu z nejlepších příloh k vínu nebo v salátech, kdy můžete dosáhnout vynikající kombinace chuti.
Je třeba si uvědomit, že gastro balení nabízené velkododavateli, díky obsahu konzervantů a celému procesu průmyslového zpracování, včetně sušení bez ohledu na vhodnost vstupních surovin, jako například odrůdy rajčat, je celé podřízeno tlaku na co nejnižší cenu na úkor výsledné chuti. Rozdíl při porovnání je pak propastný. Zde bych uvedl srovnání junior versus poličan – salám jako salám.
Tak jako dobrý barman ví, že základem Bloody Mary je kvalitní rajčatová šťáva a ne vodka, tak i dobrý kuchař ví, že základem delikatesy se sušenými rajčaty je kvalitní sušené rajče San Marzano - sušené na slunci a konzervované pouze mořskou solí. Celý proces trvá 3 dny a ne pár hodin.
A to vám právě my nabízíme, včetně jednoduché receptury na jejich přípravu dle tradičního italského originálu, který je opravdu jednoduchý a bez konzervantů na úkor výsledné chuti. Na internetu se můžete dočíst spousty omylů včetně toho, že stačí zalít olivovým olejem a je to. Kouzlo je ovšem úplně někde jinde. Olivový olej je zde složkou zcela nedůležitou.
Vše je o jednom jednoduchém triku při přípravě.
Kvalitu ocenil po ochutnávce na gastrofestivalu v Českých Budějovicích i Bc. Miroslav Kubec, šéfkuchař hotelu InterContinental Praha a prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a ředitel asociace kuchařských organizací (WACS – World Association of Chefs Societies) pro střední Evropu jako absolutní špičku na našem trhu. A to jak kvalitu rajčat tak i ochutnávku již naložených dle tradiční receptury.
Přednosti výroby vlastního gastro balení
Výrazně kvalitativně lepší chuť oproti průmyslově zpracovaným sušeným rajčatům sušených v sušičkách, tato vstupní surovina zdaleka nedosahuje kvality našich sušených rajčat a kvůli prodloužení doby trvanlivosti je přesířena konzervanty – rozdíl asi jako vepřová konzerva a steak z pravé svíčkové.
Z každého kila nárůst o 40 % na hmotě i váze !
Možnost opětovného použití oleje.
Pokud Vás tyto informace zaujaly, neváhejte nás kontaktovat.
Vyberte si z nabídky našich produktů, které jsme pro Vás připravili.
Použijte náš kontaktní formulář
Zaujala Vás tato stránka? Pošlete ji svému známému, nebo nás podpořte na Facebooku
Marco Přerov s.r.o. - provozovna
Klivarova 4
750 02 Přerov
Kontaktujte nás:
Vít Řihošek +420 603 487 466
Email: info(a)susena-rajcata.cz
Web: www.susena-rajcata.cz
Sušená rajčata z jihu Itálie
Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a podpořte nás.
Copyright 2003 - 2011 © POLARM s.r.o. Všechna práva vyhrazena | odkazy
Plastové bazény design a kód wedipa.com